Fillers og dypvirkende behandlinger

 

 

Få mer markert hake eller kjevelinje, slik at ditt ansikt blir mer balansert med fillers. Ved hjelp av fillers kan haken få tilbake tapt volum på en diskret og effektiv måte. Ved å tilføre volum kan både kinnben og hake markeres og gi ansiktet tydeligere definisjon. Dette er en enkel måte å forsterke ansiktstrekkene dine på eller skape et mer definert hakeparti. Revofil er sikkert, naturlig, og ikke permanent. Det beste er også at resultatet kommer umiddelbart!

 

Ved å legge en filler i kinn og kinnbein, kan vi få ett minifacelift Denne behandlingen kan også utføres på yngre personer som ønsker seg høyere kinnbein eller mer volum i kinn.

 

Dermapen er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi. De aktive ingrediensenene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som growth factors, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud. Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud. Dermapen glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene og gir huden en kollagen boost. Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Dermapen i kombinasjon med ulike peel og mesotherapy gjør at vi kan tilrettelegge den riktige behandlingen til din hud tilstand og skreddersy for optimalt resultat. Hva kan behandles med Dermapen? Oppstramming av hud Hudforbedring Pigmenteringer Akne arr Fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn Store porer Strekkmerker Ny glød i huden Brannskade.

 

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, som alle hjelper med å redusere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gjør den fastere.

 

Mørke ringer under øyne, samt små linjer jevnes ut.

 

Fettnedbrytende og drenerende.

 

Denne behandlingens hensikt er å revitalisere hudens volum, fuktighet og farge. Her brukes kjemisk peeling, mesoterapi og fillers. Kjemisk peeling forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, akne og fine linjer. Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden, og etterlater huden frisk og glødende. Revofil gjør det mulig å justere enkelte dype eller små rynker og furer, gjennom å injisere filler som løfter opp og glatter ut rynken nedenifra.

 

PhiLings Plasma Teknologi er en revolusjonerende hudforyngelse og oppstrammende behandling. PhiLings og Phi Ion behandling av tunge øyelokk og løs hud blir mye brukt med meget gode resultater til å behandle blandt annet hengende øyenlokk som er et problem hos mange mennesker. Dette er en fantastisk behandling uten å måtte skjære i huden, uten arr og uten risiko. Denne revolusjonerende metoden er i stand til å oppnå resultater som er nesten sammenlignbare med resultatene av kosmetisk kirurgi. PhiLings behandlingen gir en umiddelbar sammentrekning av huden i behandlingsområdet og setter i gang en reorganisering av dermis. Skorpen faller av etter en uke og etterlater ny regenerert stram hud. Med denne behandlingen kan vi behandle flere områder på huden som blande annet; Tunge øyelokk, øyelokk med mye løs hud, linjer under og på siden av øyne, hudfolder i ansiktet, linjer og rynker i ansiktet, marionette linjer, alders flekker, acne arr, strekkmerker, røykelinjer og mm. Ønsker du å vite mer så kan du komme innom for en uforpliktende konsultasjon. Vi har alltid gratis konsultasjon hos oss for alle behandlinger.

 

Det koster kr 5000,- for 1 behandling. Tilbudspris for 3 behandlinger: 11000 Her brukes kjemisk peeling, mesoterapi og fillers. Kjemisk peeling forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, akne og fine linjer. Mesoterapi tilfører vitaminer, hyaluronsyre og anitoksidanter til huden, og etterlater huden frisk og glødende. Revofil gjør det mulig å justere enkelte dype eller små rynker og furer, gjennom å injisere filler som løfter opp og glatter ut rynken nedenifra.