Hudpleie

GLYKOLSYRE PEELING 850kr

Få frisk og glinsende hud -Fine linjer -Pigmentforandringer -hud Hva er Glycolic Acid Peel? Glycolic Acid Peel er den mest populære klinikkbehandlingen. Dette er fordi den er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert glykolsyre i ulike konsentrasjoner. Behandlingen gir en overfladisk peel til hudforbedring som passer alle hudtyper. Resultatet er glatt, ren, skinnende og vakker hud.

ANSIKTSBEHANDLING- KJEMISK PEELING 590kr

Rens, hudanalyse, prepeel, frukstyrepensling, uklemming etter behov, serum og næringsrik maske, avsluttende krem. Kjemisk peeling kan være løsningen for deg med solskader, kviser eller rynker.

ANSIKTSBEHANDLING- DYPRENS & AKTIVE INGREDIENSER 1200kr

Behandlingen passer for alle voksne kvinner som ønsker mer glød og behandle rynker og fine linjer. Produktene inneholder aktive ingredienser som virker effektivt på hele hudens tykkelse.

HUDPLEIE FIRE AND ICE 990kr

Trenger din hud ny glød? Vår populære behandling, Fire & Ice, pleier din hud hurtig og sikkert ved å mykgjøre, utjevne og redusere fine linjer og rynker samt fremskynde cellefornyelsen. Grunnsteinen i behandlingen er en kombinasjon av to terapeutiske masker, som omfatter både aktive og lindrende formler med dufter av bl.a. varm kanel og frisk kjølende peppermint. En lekker og luksuriøs behandling, som vil vekke dine sanser.

PHI ION PLASMA (ANSIKT OPPSTRAMMING OG ØYELOKKS LØFT) 9900kr

PhiLings Plasma Teknologi er en revolusjonerende hudforyngelse og oppstrammende behandling. PhiLings og Phi Ion behandling av tunge øyelokk og løs hud blir mye brukt med meget gode resultater til å behandle blandt annet hengende øyenlokk som er et problem hos mange mennesker. Dette er en fantastisk behandling uten å måtte skjære i huden, uten arr og uten risiko. Denne revolusjonerende metoden er i stand til å oppnå resultater som er nesten sammenlignbare med resultatene av kosmetisk kirurgi. PhiLings behandlingen gir en umiddelbar sammentrekning av huden i behandlingsområdet og setter i gang en reorganisering av dermis. Skorpen faller av etter en uke og etterlater ny regenerert stram hud. Med denne behandlingen kan vi behandle flere områder på huden som blande annet; Tunge øyelokk, øyelokk med mye løs hud, linjer under og på siden av øyne, hudfolder i ansiktet, linjer og rynker i ansiktet, marionette linjer, alders flekker, acne arr, strekkmerker, røykelinjer og mm. Ønsker du å vite mer så kan du komme innom for en uforpliktende konsultasjon. Vi har alltid gratis konsultasjon hos oss for alle behandlinger.

MESOTERAPI FUSION (GULLDRÅPER) 1500kr

Vi tilbyr en av Europas beste og høyeste kvalitet av Mesoterapi produkter, en profesjonell medisinsk behandlingsform som behandler ulike tilstander som aldring, tap av elastisitet, akne, arr, couperose, pigmentering, mangel på vitalitet, ekstrem tørr hud, volum i leppene , poser, mørke ringe under øynene, cellulitt, ødem, forminsking av fettceller