VIPPE OG BRYNSBEHANDLINGER
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Hos Vip Beauty Lounge er vi svært opptatt av vippeextensions. Samtlige teknikere i klinikken er derfor spesialisert innenfor faget. Vi tilbyr et bredt utvalg av vippeextensions, men også andre vippebehandlinger som farging, vippebøy.

Priser For vippe- og brynsbehandlinger

Klikk her for priser på vippeextensions!

Hos oss kan du få satt på nye vipper, påfyll og påfyll fra andre salonger (mot et tillegg i prisen). Du kan velge mellom alt fra klassiske vipper til mega volumvipper. Vår mest populære vippebehandling er «mixed vipper».

Priser For enkle vippebehandlinger

Dersom du kommer til påfyll fra en annen salong, blir det pålagt et lite tillegg. Dette fordi vi må igjennom en renserutine, samt rydde opp i andres arbeid.

Å fjerne vippeextensions i salong, er viktig for å skåne naturvippene for unødvendig slitasje. 

Ønsker du å prøve vippeextensions, men er usikker på om du er allergisk mot lim? Da er det lurt å komme inn på en konsultasjon hvor det utføres en allergitest.

En behandling for deg som ønsker å farge både vipper og bryn samtidig.

Vi benytter oss av ulike pigmenter som er milde mot huden, og samtidig gir en naturlig farge tilpasset ditt naturlige utseende. Vi tilpasser produkt og farge etter eget ønske og ansiktsform. Varighet i alt fra 1-4 uker.

Forming av øyebryn utføres med napp eller voks – helt etter eget ønske og helsetilstand. Øyebrynene formes og farges etter eget ønske og tilpasset din egen ansiktsform.

Behandlingen for deg som ønsker å forme og farge øyebrynene samtidig.

Forming av øyebryn utføres med napp eller voks – helt etter eget ønske og helsetilstand. Øyebrynene formes og farges etter eget ønske og tilpasset din egen ansiktsform.

Vi benytter oss av ulike pigmenter som er milde mot huden, og samtidig gir en naturlig farge tilpasset ditt naturlige utseende. Vi tilpasser produkt og farge etter eget ønske og ansiktsform. Varighet i alt fra 1-6 uker.

Form og farge med BrowHenna. Utføres med Henna-farge og voks/napp.

Hovedforskjellen mellom Brow Henna og andre typer brynsfarger er at henna-fargen er bygd opp naturlig fra hennaplanten. I denne behandlingen trengs det mindre mengder med kjemikalier og krever kun naturlig vann for å få fargen til å virke – dette gjør prossessen mye bedre for sensitiv hud, samt reduserer risikoen for en allergisk reaksjon.

Henna-fargen binder seg sammen med proteinene i hårstråene dine, og kan vare i opptil 6 uker på naturhårene. I tillegg legger Henna-fargen seg på huden og kan vare i opptil 2-3 uker – avhengig av hudtype.

Farging av øyevipper og øyebryn, samt forming av øyebryn

Permanent vippeløft av øyevipper holder ca. 4-8 uker. Vippebøy er en semi-permanent behandling som gir dine naturlige vipper en perfekt bøy.

Det er et flott alternativ for vippeextensions, da det krever svært lite vedlikehold og har lang varighet. Vippebøy passer bra for deg som er fornøyd med din naturlige vippelengde, men samtidig ønsker en semi-permanent bøy som kombineres med vippefarge.

Prosedyren tar ca. 60 minutter.

Brynsløft, browlamination, er behandlingen som kan gi deg tidenes «brows on fleek».

Behandlingen går ut på å jobbe med dine naturlige bryn, hvor vi laminerer de naturlige brynshårene i ønsket retning, for å oppnå ønsket utseende. Dette er helt ideelt for deg som har hår som vokser i en «unormal» retning, for deg som har ulike hull i brynet eller for deg som bare ønsker en delikat look på brynene dine. Behandlinger bidrar til å gjøre brynene dine mer fyldig og bushy/fluffy, og gjør at hårene står i ønsket og gredd retning til alle døgnets tider. Behandlingen inneholder keratin, som er med på å styrke dine naturlige hår.

Varighet: ca. 5-8 uker. Som på alle andre hårbehandlinger, har egen syklus, helse, livsstil, hudpleie stor innvirkning på varighet.

Permanent vippebøy og farging av øyevipper. holder ca. 4-8 uker.  I denne behandlingen får du også vår spesial browshape med farge og form tilpasset dine bryn.

VIP signaturbehandling. Behandlingspakken gir deg permanent keratin vippeløft og brynsløft (browlamination).