Dr. Ardavan

Dr. Ardavan

Autorisert lege

Autorisert Lege med spesialisering i nevrologi.

Dr. Ardavan har arbeidet de 5 siste årene med kosmetiske skjønnhetsbehandlinger, og utfører bla. behandlinger hos oss med rynkebehandling og fillere, samt fettredusjon med Belkyra og mini ansiktsløft (også kalt trådløft).

REVOFIL er verdens første dermafiller med aktive peptider.

Dette forlenger behandlingsresultatet og øker kollagennivået i huden.

Peptid-teknologi gir høyere viskositet og elastisitet. Produktet gir også økt sculpting med lengre levetid, stabilitet og jevnere injeksjoner av hyaluronsyre.

Revofil injiseres for å gjenopprette volum, fylle linjer, rynker og folder, samt forynge huden.

Lepper kan også gjøres mer markert.

  • Enestående lang varighet: minst 10 ~ 12 måneder –
  • Langvarig Peptid kompleks Filler –
  • Non-animal, tverrbundet sammenhengende
  • Hyaluronsyre –
  • Klinisk Bevist Trygg og sikker.

Belkyra er det første godkjente legemiddeltil behandling av uønsket fett under haken, som sees i form av en dobbelt hake. Behandlingen innebærer å injisere virkestoffet deoksylsyren som ødelegger fettcellen permanent og ikke kan lagre fett. Huden i området vil strammes. Behandlingen vil medføre hevelse i området oppril 7dager. Resultatet vil være synlig etter 8 uker. Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat, men av erfaring kreves det 2-3 behandlinger for et merkbart resulttat.

Botulinumtoksin injiseres for å blokkere impulsene fra nervene til de små ansiktsmusklene, som forårsaker linjer og rynker i det området som behandles. Dermed kan ikke musklene trekkes sammen, noe som betyr at huden glattes ut og fine linjer reduseres. De musklene som ikke behandles, fortsetter å fungere som vanlig.

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

PRP (Platelet Rich Plasma/Blodplaterikt Plasma) Behandling

Behandlingen omfatter å ta ut pasientens eget blod, behandle den på en spesiell måte for å skille komponentene fra hverandre, deretter isolerer man blodvæske(plasma) som inneholder konsentrert mengde blodplater. I blodplatene finner man en rekke vekstfaktorer som har en betennelsesdempende effekt i tillegg til stimulerende effekt, og mange andre mekanismer som fortsatt er under utforskning.
Behandlingen er godt tolerert siden virkestoffer kommer fra ditt eget blod.

PB Serum Medical er en ny enzym-injeksjonbehandling som har vært på markedet i 2 år og er etablert i 12 land. Endelig er det blitt lansert i Norge og Sverige. Behandlingen går ut på å injisere kombinasjonsblandinger av ulike enzymer og hyaluronsyre.