NEGLER - MANIKYR OG PEDIKYR

Hos oss kan du få satt på nye negler, etterfylle negler og fjerne negler. Vi har et bredt utvalg med manikyr med/uten lakk, støpte negler, shellac og pedikyr med/uten lakk. Se vår instagram-profil for resultatbilder. Se bilder her!

Priser For enkle neglbehandlinger

Se fulle priser på gelenegler her!

Gelenegler er regjerende på toppen av listen, for populære falske neglene i skjønnhetsbransjen. Med gelenegler kan du enten forlenge eller forsterke dine naturnegler.

Dette passer spesielt perfekt for neglbitere, som ønsker å slutte med neglebiting og få vakre negler. Eller for deg som lett får sprukne og flisete negler!

Det anbefales å komme tilbake til neglteknikeren din for etterfyll etter ca. 3-4 uker, på grunn av den naturlige veksten av naturneglene.
Det er helt greit å file neglene dersom du syns de blir for lange etterhvert som de vokser ut, men vi ser helst til at du unngår for mye filing, da forseglingen av neglene kan bli dårligere.

Gratis reperasjon av negl dersom den har falt av eller blitt ødelagt innen 1 uke fra de ble satt på.

Dersom du har mistet, knekt eller ødelagt én eller flere negl innen tre uker, kan du komme tilbake å få det fikset for 80kr per negl innen tre uker.

Book denne behandlingen dersom du ønsker å fjerne støpte gelenegler fra vår klinikk.

Book denne behandlingen dersom du ønsker å fjerne støpte negler som er påsatt hos en annen klinikk.

Semi-permanent neglelakk på naturnegl, som verken skaller av, riper seg eller har lang tørketid. Ikke minst lengre holdbarhet med 2-3 uker og skinnende overflate.

Ønsker du å fjerne shellac fra vår klinikk? Velg denne behandlingen. 

Under denne behandlingen fjernes shellacen på en skånsom måte, som ikke skader dine naturnegler. 

Dersom du ønsker å fjerne shellac/gelelack som er lagt på av en annen salong.

Pedikyr inkl. lakk med shellac.

Dersom du ønsker å fjerne shellac på tærne på en skånsom måte.

Manikyr og pedikyr inkl. lakk med shellac.