Om oss

Om vip beauty lounge

VIP Beauty Lounge Sandefjord finner du i hjertet av Sandefjord sentrum. Vårt hovedfokus er å kunne tilby siste nytt innenfor skjønnhet og behandlinger som virkelig gjør en forskjell.

Det er avgjørende for oss at du som kunde skal føle deg ivaretatt fra første stund, og at du får den optimale behandlingen etter ditt behov og ønske. Det handler ikke om at du skal forandre deg eller gjøre store forandringer i din hverdagslige rutine – det handler derimot om å være tilfreds med seg selv og eget utseende. Hos oss er du velkommen inn til en behagelig og rolig aroma, hvor både små og store problemer blir håndtert like profesjonelt.

Teamet vårt består av 4 faglærte og høyt kvalifiserte medarbeidere, som har utdanning innenfor alt fra hudterapi, kosmetisk hudpleie, vipper, negler og bryns design. For å kunne tilby våre kunder det beste, har vi stort fokus på kurser og utdanninger på toppnivå. Vårt mål er til enhver tid å være oppdatert på de beste, nyeste og mest veldokumenterte behandlingsmetodene på markedet.
For å gi kunden vår ekstra trygghet, har vi hengt opp våre diplomer i
salongen.

Våre ansatte og terapeuter

Nerina

Co-Founder

Sertifisert vippetekniker (klassisk og volum vippe extensions). Utdannet og sertifisert PhiBrows artist (microblading-hårstråteknikk). Hud- og spaterapeut. Fillers. Kosmetolog. Diplom i tannbleking og spraytanning.

Dr. Ardavan

Autorisert lege

Autorisert Lege med spesialisering i nevrologi. Dr. Ardavan har arbeidet de 5 siste årene med kosmetiske skjønnhetsbehandlinger, og utfører bla. behandlinger hos oss med Botox og fillere, samt fettredusjon med Belkyra og mini ansiktsløft (også kalt trådløft).

Malin

Vippetekniker